THE OLIVE STREETFOOD

THE OLIVE STREETFOOD The Olive Tree Street Food

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 112 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from The Olive Streetfood. Want to know more? Find out more.

11 May 2022 at 17:01 Super snelle levering en overheerlijke eten!!! +5
1 May 2022 at 18:37 Het eten kwam te laat, duurde lang
22 Apr 2022 at 17:36 Als je identiek hetzelfde besteld bij takeaway of bij deliveroo:is takeaway duurder! Dit heb ik bij mijn bestelling opgemerkt.Bv: saus van the olive is 1€ bij deliveroo en 1,5€ bij takeaway.. Ik bestel dan 2extra sausjes zat er 1 saus niet bij!!!!!
30 Mar 2022 at 22:15 Heel lekker! Miste wel nog wa extra griekse touch in de groentjes. Maar voor de rest: overheerlijk!
27 Mar 2022 at 20:16 Super fast delivery and delicious, fresh meals! Definitely will order again!
14 Feb 2022 at 19:39 Lekker, zou iets warmer mogen zijn
2 Feb 2022 at 22:46 Everything was warm ant tasty. We will see You next time. For sure.
26 Dec 2021 at 21:36 Worst Greek food I ever had. Squids and octopus were like rubber. Souflaki was fat. Only fries with tzaziki was ok
23 Dec 2021 at 22:22 Netjes op tijd. Streetbox was heel lekker. Het had een iets milieuvriendelijkere verpakking mogen zijn.
20 Dec 2021 at 5:47 Zoals altijd. Heerlijk bereid en genoeg voor vanavond en morgenmiddag.
19 Nov 2021 at 16:27 Lekker. Meer dan genoeg. Handige verpakking. Vlotte levering
17 Nov 2021 at 18:16 Geschrokken van frieten in mijn wrap. Niet te eten